Met veel enthousiasme en teamgeest hebben 11 cursisten afgelopen vrijdag hun certificaat en instructeursbadge in ontvangst genomen!

Boksfit 14 juni 2024 groepsfoto
Boksfit Frank 14 juni 2024

De groep bestond uit deelnemers met verschillende persoonlijke doelen die allemaal het beste in elkaar naar boven haalden. In een veilige leeromgeving waren de tips en tops die ze elkaar gaven spot on en met de intentie om elkaar nog beter te maken. Daarnaast was er ook nog ruimte voor humor, wat de cursusdagen een gezellige sfeer gaf.

We zijn ervan overtuigd dat door de aangeboden leerstof en tips deze nieuwe groep boksfitinstructeurs zich verder zullen ontwikkelen, aansluiting zullen vinden bij andere opleidingen en ons zullen helpen om de bokssport nog groter te maken!

Voor deelnemer Frank was het helemaal een speciale dag, hij vierde met ons zijn verjaardag en trakteerde de groep op een 'fruit experience'. Zijn gepaste trots kan dan ook niet onbelicht blijven, zoals te zien is op zijn verjaardagsfoto.

Ook in de maanden augustus en september zijn er weer Boksfitinstructeur cursussen. Je kan deelnemen op vrijdag 2 en 9 augustus of vrijdag 13 en 20 september. Klik hier om je in te schrijven!

Deel dit bericht