Voordeel bij Odido voor jou en jouw bond

Als 1 van de grootste telecomproviders van Nederland heeft Odido een belangrijke rol: mensen met elkaar verbinden. Ook in de sport is verbinding heel belangrijk. Digitaal bijvoorbeeld, met apps en data. Die geven sporters een goed beeld van hoe ze presteren. En zorgen ervoor dat ze informatie over hun prestaties makkelijk kunnen delen met de experts om zich heen. Maar vergeet ook niet de support om de sporters heen: het team áchter het team.

Het partnerschap van Odido, NOC*NSF en TeamNL richt zich op meer dan alleen topsport. Er wordt ook samengewerkt in maatschappelijke projecten die de sportdeelname en het sportief bewegen in Nederland aanmoedigen. Zo draagt Odido bij aan het doel van NOC*NSF om van Nederland het sportiefste land ter wereld te maken.

Maar er is meer. Odido heeft een mooi aanbod voor jou. Daarmee krijg je niet alleen € 2,50 per maand korting op een nieuw abonnement, of als je je huidige abonnement verlengt bij Odido, maar steun je ook nog eens jouw sport. Want als je dit aanbod kiest, doneert Odido € 20,- aan jouw sport. Echt leuk.

Check hier jouw voordeel

Tot snel,

Odido

Odido Team NL
Deel dit bericht