Het NK komt steeds dichterbij. Wie prolongeert zijn titel en wie wordt van zijn troon gestoten? Enkele toppers zijn dit jaar gestopt en maken plaats voor een nieuwe generatie, wie zal hiervan de komende jaren zijn klasse domineren? Na het NK weten we wie zich de beste van Nederland mag noemen.

Inschrijven

Vanaf vrijdag 18 oktober kan de club de boksers opgeven door het inschrijfformulier te mailen naar info@boksen.nl. Alleen Excel wordt geaccepteerd! De inschrijving sluit op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur. De initiële loting wordt vrijdag 1 november gedeeld. Hierna wordt verder gewerkt om eventuele eenlingen te matchen. Het eerste programma delen wij op vrijdag 8 november.

Wij vragen alle trainers en begeleiders kennis te nemen van de het wedstrijdreglement en ringprotocollen zodat het kampioenschap soepel kan verlopen. Clubkleuren zijn NIET toegestaan, iedereen bokst in het rood of blauw.

Datums, locaties en tijden

Voorrondes:

  • Zaterdag 16 november Boksvereniging Bredase Ring, Oranjeboomstraat 163, Breda.
  • Zondag 17 november bij ABCC Apeldoorn, Laan van Westenenk 4, Apeldoorn
  • Beide dagen start het boksen om 14.00, de weging en keuring start om 12.00.

Finales:

  • Zaterdag 23 en zondag 24 november in de Sporthal Overbosch, Vlaskamp 3, Den Haag.
  • Beide dagen start het boksen om 15.00, weging en keuring start om 13.00.

Vervoer

We verzoeken mensen zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, de locatie is goed bereikbaar.

Enkel bokskappen van Sting

Sting boxing gear is sinds dit jaar onze sponsor. Zo krijgen alle districten tegenwoordig de competitiehandschoenen van Sting. Daarnaast mag op het NK alleen met de kappen van Sting worden gebokst. Heb je zelf niet de juiste bokskap? Geen probleem, de organisatie stelt rode en blauwe kappen beschikbaar in alle maten.

Toch liever je eigen kap kopen. Dat kan bij Nihon Sport via deze link. Leden krijgen 15% korting en aangesloten bokscentra 25%, hiervoor zijn eerder kortingscodes gemaild.

Opkomstmuziek

Wil jouw bokser graag opkomen met zijn muziek tijdens de finales? Dat kan door uiterlijk een uur van te voren het nummer aan te leveren bij de DJ, bij voorkeur op USB-stick.

Heb je vragen?

Neem contact op met Ivo Stamps via 06-15840330 of istamps@nederlandseboksbond.nl.

Met sportieve groet,

Commissie Wedstrijden en Evenementen

Inschrijfformulier-NK-2024.xlsx
744,2 KB · Excel · 17 okt. 2024
NK Boksen24 Poster01 1080 1350
Deel dit bericht