In een blijk van sterke en groeiende samenwerking tussen de Nederlandse Boksbond en de Surinaamse Boksbond, zijn onlangs wedstrijdhandschoenen en head gear geschonken aan Suriname. Deze geste symboliseert niet alleen de hechte band tussen beide organisaties, maar onderstreept ook het gedeelde streven naar verdere ontwikkeling van de bokssport in Suriname.

De Surinaamse Boksbond, onder leiding van voorzitter en vechtsportguru Remie Burke, heeft zich de afgelopen jaren met volle toewijding ingezet om de bokssport in Suriname naar nieuwe hoogten te brengen. Burke, een gerespecteerd figuur binnen de vechtsportwereld, heeft met zijn passie en inzet een stevige basis gelegd voor de toekomstige generaties boksers in Suriname. Zijn visie en leiderschap zijn van onschatbare waarde voor de sport, zowel nationaal als internationaal.

Whats App Image 2024 08 30 at 15 10 02

Suriname heeft van oudsher sterke boksers voortgebracht en ook nu streeft het land ernaar om zijn talenten op internationaal niveau te laten schitteren. De recente bijdrage van de Nederlandse Boksbond is een belangrijke steun in de rug voor deze ambitie.

Bij de overhandiging van de sportuitrusting waren namens de Nederlandse Boksbond algemeen directeur Ivo Stamps en voorzitter Len Huard aanwezig. Namens de Surinaamse Boksbond waren naast Burke ook zijn collega’s Roy Lautoe en Benjamin Lautoe aanwezig. Beide partijen spraken hun bewondering uit voor elkaars inspanningen en benadrukten het belang van verdere samenwerking om de bokssport in beide landen naar een hoger niveau te tillen.

Deel dit bericht