Op zaterdag 11 mei zullen jonge Nederlandse talenten zich meten met hun Zweedse tegenhangers tijdens een interlandwedstrijd. Het Nederlandse team, samengesteld uit een mix van ervaring en opkomend talent, belooft een sterke tegenstand te zijn voor de Zweedse thuisboksers.

Interland Zweden

De line-up bestaat uit Mahmoud Al Chabtoun en Liz Thijssen van Knockout Boxing Club, Danil Serdjoek van ABCC Apeldoorn, Tara Vogels en Zoë Vogels van Team Kraus, Farshid Bos van B.A.V. Frisia en Aaliyah Hoppema van R.B.V. Van ’t Hof. Achter deze getalenteerde boksers staat een team van toegewijde coaches en begeleiders namens wie Harm Blijd en Jona Bronswijk de Nederlandse delegatie zullen begeleiden.

Voorafgaand aan de wedstrijden, hebben de Nederlandse boksers de kans gehad om te trainen met hun Deense, Noorse en Zweedse collega's, waardoor ze zich optimaal hebben kunnen voorbereiden op deze interland. Deze uitwisseling van ervaringen en technieken is niet alleen een waardevolle leermogelijkheid voor de individuele boksers, maar draagt ook bij aan het bevorderen van samenwerking tussen verschillende clubs en het versterken van de banden met TeamNL.

We wensen de boksers veel succes, maar vooral veel plezier met deze, voor sommigen eerste, buitenlandse ervaring.

Deel dit bericht