Damesboksers Nederland: De Weg naar Los Angeles 2028 is Begonnen!

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn net voorbij, en we kijken met trots terug op de geweldige prestatie van Chelsey Heijnen. Haar optreden heeft ons allemaal geïnspireerd, maar nu is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende uitdaging: Los Angeles 2028!

In het Vechtsportcentrum te Rotterdam zijn de trainingen inmiddels begonnen, en damesboksers met internationale ambities en commitment zijn van harte welkom om deel te nemen. De selectieboksers trainen op de volgende vaste dagen:

  • Dinsdag, Woensdag, Donderdag om 19:00 uur
  • Zaterdag en Zondag om 09:30 uur

De trainingen vinden plaats in het Vechtsportcentrum, Sportlaan 90, Rotterdam. Het doel van deze sessies is om internationale ervaring op te doen en zo een selectie status te verkrijgen, waarmee je Nederland op het wereldtoneel kunt vertegenwoordigen.

Op dit moment zijn ook Tara Vogels en Aaliyah Hoppema volop in voorbereiding voor het WK Jeugd, dat eind oktober 2024 in Colorado Springs, Verenigde Staten wordt gehouden. Daarnaast zijn Maud van der Toorn, wereldkampioen van 2022, en Gabriëlla Weerheim, bronzen medaillewinnaar op het WK 2022, in volle voortgang bezig met hun voorbereidingen voor de komende prestatietoernooien. Zij blijven hard werken om Nederland te blijven vertegenwoordigen op het hoogste niveau!

Aanmelding Damesboksers die klaar zijn voor deze uitdaging kunnen zich aanmelden bij:

  • Sayit Yanik, Bondscoach-High Performance Coach

E-mail: syanik@nederlandseboksbond.nl, Tel: 06-22698988

  • Jona Bronswijk, Talentcoach-High Performance Coach

E-mail: jbronswijk@nederlandseboksbond.nl, Tel: 06-42645521

Grijp deze kans en word onderdeel van TeamNL op weg naar de Olympische Spelen van 2028!

Team NL High Performance
Deel dit bericht