De Nederlandse Boksbond kondigt met trots haar sponsoring door Sting aan. Sting produceert premium boksuitrusting en is al sponsor van meerdere nationale federaties en van World Boxing. Met deze deal zet de Boksbond een belangrijke stap in het professionaliseren en aantrekken van sponsors en partners.

Sting sports7320 logowik com

De partijen zijn een meerjarige overeenkomst aangegaan. Binnenkort zal in alle districten met competitie handschoenen van Sting worden gebokst. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen zal de Boksbond als organisator ook bokskappen van Sting beschikbaar stellen voor alle deelnemers. Aanvullend kunnen wij TeamNL ondersteunen met uitrusting en periodiek items verloten onder leden.

De districten kunnen bestellingen doorgeven aan het bondsbureau en alle leden kunnen met 25% korting de items van Sting kopen via de webshop van Nihon Sport. Dit betreft uiteraard handschoenen maar ook bandages, kleding en bokszakken. Details over het bestellen volgen op korte termijn. Wij mailen dit naar iedereen met een persoonlijk lidmaatschap en naar de aangesloten bokscentra.

Deel dit bericht