WINDMILL TEAM WINT NRW LIGA FINALEWEDSTRIJD MET 12-9

69 kg Wouter Djokic vs Jurik Babayan winst Windmill.

Ook een vaste waarde in de 69 kg de zakelijk boksende Wouter, geen risico’s nemende in zijn zware partijen. Goed verplaatsen en makkelijk scorend. Mooie stijl met tempo wisselingen die verwarrend zijn voor de tegenstander. Wouter, een maal heeft Milad in jouw plaats gebokst de rest heb jij alle overwinningen behaald voor het team. Wouter bedankt voor jouw inzet.

75 kg Ahmet Calik vs Berkant Kaplan winst Windmill.

In deze gewichtklasse beschikte we ook over Jamal en Elaige en Samad.

Tactisch gezien is met deze partij in de 75 kg Ahmet de beste keuze geweest. Ahmet is sterk boksend en toonde de wilskracht om te winnen. Ahmet komt met het nieuwe jurysysteem beter uit de verf dan in sommige partijen met het puntensysteem. Twee rondes domineren en de derde ronde het tempo verhogen. Ahmet bedankt voor jouw inzet.

75 kg Jamal El Bouhali vs Zaki El-Fashi winst Windmill

Een regel in de NRW liga is dat je minimaal 6 partijen moet leveren, de 81 kg van onze tegenstander was niet op komen dagen, heel vervelend dat de Duitse ploeg dat ook pas zaterdag bij vertrek melde.

Ben Tingen, Lars Koevoets en Dominic Hoogendijk zijn vaste waardes gebleken in de 81 kg. Deze klasse boksers hebben alle drie altijd stand by gestaan voor het team. Met deze loyaliteit van mensen zouden we ook kunnen acteren in de tweede Liga. Jongens bedankt voor jullie inzet. Jamal bokste wederom een superpartij, een geweldige doorontwikkeling gemaakt Internationaal. Uit het hoofd nu 5 Internationaal afgelopen 7 weken alle omgezet in winst. Ook Jamal heeft een voordeel met het nieuwe jurysysteem, lekker hoog tempo. Jamal bedankt voor jouw inzet.

91 kg Gokhan Gedik vs Baris Althun winst Windmill

Gokhan is een oudgediende die uit kan komen in zwaar en superzwaar. Gokhan begon stroef aan zijn partij, counterde te weinig. De eerste ronde was beneden zijn niveau, de tweede ronde kwam er een tandje bij en kwamen de directe ook beter door. Derde ronde raakte Baris dusdanig beschadigd aan zijn hoofd dat Dokter Bouten de wedstrijd wijselijk staakte. Gokhan bedankt voor jouw inzet.

91+ Hannes Ter-Linde vs Tarek Abdel Rahman winst Duitsland.

Hannes is altijd inzetbaar en ook inmiddels in Duitsland een publiekslieveling. Iedereen staat te kijken van de explosiviteit die Hannes heeft, helaas deed hem dat nu struikelen. De eerste ronde was voor onze Hannes maar had iets teveel gegeven. Wij zijn blij dat Hannes in ons team zit en ons ook aardig vindt, de beuken op het lichaam die Hannes geeft breken de botten tot minimaal 81 kg. Tweede ronde kantelde de wedstrijd en kreeg Abdel grip op Hannes, maar opgeven komt niet voor bij Hannes en bokste manmoedig de derde ronde uit. Toch altijd spektakel met deze bokser. Hannes bedankt voor jouw inzet

Bijpartij Narek Anthonian vs Andreas Wacker TKO

Narek scheurt zijn wenkbrauw helaas.

Frans van Hak, Theo Boomkens en Cem Dunhar bedankt namens het team.

Jack Bos, Gorhan Djokic, Dis Paulussen Eduard van Uffelen zijn de meest aanwezige trainers geweest, namens het team bedankt. Eric Volmann en Peter van der Pas Teamleiders. Hennie van Bemmel initiatiefnemer.