WINDMILL-TEAM WINT MET 11-9

75-Ahmet Calik (ABCC) vs Metin Kaynak.

Je hebt wedstrijden waarin niets lukt, je de eerste ronde onnodige fouten maakt, en er niet uitkomt. Morgen had Metin geen kans tegen Ahmet, vandaag won Metin heel terecht.

Verlies Ahmet.

81- Diyar Imak (Haagse Directe) vs Refik Latifi

Diyar is een bokser met weinig ringervaring tegen een bokser met heel veel ringervaring. Verschil van 60 partijen. Diyar bokste een superronde en nog een superronde en sloot af met een Superronde.

Toen Diyar de centrale trainingen bezocht in Apeldoorn viel hij op tijdens de sparrings, we hebben direct besloten deze bokser een kans te geven, en hij heeft hem genomen. Het publiek had Diyar als winnaar, de jury had een minimaal verschil. Door zo te boksen krijg je in Duitsland de handen op elkaar.

Verlies Diyar.

91- Johan Vischer (Haagse Directe) vs Alexander Pell

Johan is een bokser met een leeuwenhart, de eerste ronde ging gelijk op licht voordeel voor Johan. Dan gaat Johan met zichzelf de strijd aan. Niet doen Johan gewoon lekker boksen dan pak jij dit soort wedstrijden. De tweede ronde komt de Duitser een paar keer zwaar door de dekking van Johan, ook dit lost Johan op. De derde ronde was beslissend en in het terecht voordeel van de Duitser.

Verlies Johan, deze keer.

91+ Hannes Terlinde SCM walkover