WINDMILL TEAM WINT EERSTE KRUISFINALE MET 10-11

81 kg Lars Koevoets vs Berber Alpay Winst Alpay Dtsl.

Lars maakte zijn debuut en deed dat voortreffelijk, Alpay is een fysieke boksers die ook tempo bokst. De eerste ronde scoorde Lars meer en lag het voordeel bij hem. De tweede en derde ronde was het tempo nog te hoog voor Lars, maar hij participeerde goed, bokste technisch sterk maar de Duitser scoorde duidelijker. Ook Lars is een bokser die afgelopen jaar sterk doorontwikkeld is en zeker in dit team thuishoort. Doorgaan Lars.

91 kg Ricardo Snijders vs Abedel Rahman Tarek. Winst NL.

Ricardo wist dat hij moest winnen voor de punten voor het team, wat ons vooral interesseerde of hij hiermee kon omgaan. Ricardo knalt graag de eerste ronde en op dit niveau loop je de derde ronde leeg. Goed aan de opdracht gehouden Ricardo, drie rondes heb je gedomineerd tegen deze ervaren jongen met 30 partijen meer dan jij. Super harde partij en spektakel zoals we gewend zijn van onze 91 kg bokser.

91+ Gokhan Gedik vs Reiblein Moritz Winst NL.

Gokhan is onze meest ervaren bokser van het team, wetende dat je moet winnen voor je team in een hogere gewichtklasse vergt mentaal wat. Onze bokser uit het Oosten is met zijn postuur niet klein, maar Reiblein was errug groot en fysiek 105 kg spierkracht. Gokhan bokste slim en zakelijk en pompte alle lucht uit de reus. Dan valt hij vanzelf om, het Duitse publiek stond op de stoelen om hun favoriet aan te moedigen maar Gokhan veegde de vloer aan met Reiblein. Super harde partij waarbij je als scheidsrechter toch moet opletten dat je niet een zwieper vangt van deze kolossen. Gokhan bedankt namens het team

Team Windmill