Windmill Team weer op dreef in Breda

Breda, 7 oktober 2017.

Op zaterdag 7 oktober heeft het jonge Windmill Team in Breda een zege met 13-11 behaald op BT Niederrhein.
Na enkele lastige verliespartijen in de Oberliga voor de vakantie streed het Windmill Team vol overtuiging om de winst in eigen huis te behalen. Mede doordat we nog een uitwedstrijd hebben op 28 oktober kunnen we dit jaar nog verrassend als Vice Meister eindigen…..

Uitslagen Internationale Oberliga Windmill Team vs BT Niederrhein.
60 kg Jugend Mark van Bokhoven vs Muradov Karo. Winst Karo.
Na een longvirus van 6 maanden trad Mark weer aan voor het Windmill, gedegen opgebouwd deze wedstrijd en nipt verloren. Brain is een aanwinst voor het Windmill Team, zeker komend seizoen.
64 kg Junior Brain van Vossen vs Fitim Bajrami. Winst Van Vossen.
Rustig zakelijk gebokst door Brain, trefzeker met zijn stoothand, 2e wedstrijd, 2e overwinning in de Liga voor deze debutant.
75 kg Jeugd Haye Soepboer vs Abbas Erol. Winst Soepboer.
De Friese inbreng in het Windmill Team is dit seizoen groot en effectief. Vorige week broer Ference een winst partij, nu was zijn jongere immer goedlachse broer Haye aan de beurt.
Voor beide geld meer rust in het spel dat komt de kwaliteit ten goede, maar het was voor het publiek weer een sensatie, super.
69 kg Jugend Willem Jongmans vs Mugdat Ayaz. Winst Jongmans.
Willem moest flink aan de bak tegen deze ervaren bokser met een betere record lijst.
Mooi de rust in zijn spel, ook trefzeker met zijn stoothand. Willem het was drie rondes genieten.
64 kg Elite Aito Koster vs Doscha Israelov. Winst Koster.
Aito controleert deze wedstrijd drie rondes tegen Israelov, maar neemt af en toe teveel stoten die niet nodig zijn. Aito bokst wel de zwaarste partijen in de Liga vanwege zijn status en aan cadeaus doen we niet in de Liga, maar Aito soms is minder beter zodat je de tijd neemt om zuiver te stoten en te verplaatsen. Pittige pot maar terecht winnaar.
69 kg Elite Lyon Beerman vs Malik Aksakai. Winst Aksakai.
Lyon is een Windmiller die afgelopen seizoen heeft moeten/ willen aantreden tegen pittige tegenstanders, deels door afvallers in de 69 kg dit seizoen en het afzeggen van 69 kg boksers.
Als teamleider spreek ik mijn respect uit voor deze bokser, liet een goede wedstrijd zien met vlagen zelfs de overhand. Deze tegenstander komt eigenlijk een jaartje te vroeg. Respect voor deze partij.
81 kg Elite Rick de Nooijer vs Hadi Nasef. Winst Nasef.
Wat nog besproken was in Papendal lukte net niet in deze partij. Nasef is een lange bokser met een enorme reach. Qua opbouw voor Rick als voorbereiding Eindhoven ideaal. Harde partij in deze klasse waar Rick zich te klein maakte om deze partij naar zich toe te trekken.
81 kg Elite Daniel Minten vs Nikita Kostic. Winst Minten.
Venit, vidit, vici. Na jaren van afwezigheid, blessureleed maar altijd het boksen blijven volgen, Daniel Minten. KO 2e ronde. tja het ging snel en goed.

Boksers en trainers bedankt voor jullie inzet en gezamenlijke overwinning.
Teamleiders Windmill.