Welke boksers willen met Team LottoNL/Jumbo meefietsen!

Boksverenigingen, laat u eens van uw sportieve kant zien. Zoals u weet is Lotto er mede voor de sport. Daarom heeft  Lotto dit jaar verschillende aansprekende toertochten in Nederland omarmd genaamd: ‘De 6 van Lotto’. De eerste vier toertochten van ‘De 6 van Lotto’ zijn al geweest, de 5e – Dam tot Dam – zal komende zondag van start gaan. De 6e en laatste van Lotto vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2015. Graag nodigen wij uw organisatie (maximaal 5 personen ) uit om met Team LottoNL-Jumbo mee te fietsen tijdens deze unieke toertocht, als afsluiter van ‘De 6 van Lotto’. Een unieke kans om uw sportieve ambitie te testen.

Het belooft een hele bijzondere toertocht te worden. Bijvoorbeeld omdat u meefietst met de top van Nederland: de renners van Team LottoNL-Jumbo. Maar ook vanwege de route: we starten in Utrecht bij Sportcentrum Olympos en rijden een prachtige ronde in de provincie waarbij onder andere de Utrechtse Heuvelrug wordt aangedaan. U kunt kiezen uit een ronde van 75 kilometer of een ronde van 120 kilometer. Deelname voor u en uw collega’s  is gratis en omvat een startbewijs, een gratis uniek Lotto wielershirt en meerijden met onze renners van Team LottoNL-Jumbo.

Bent u enthousiast geworden? Meldt u en vier collega’s dan gauw aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via het bijgevoegde formulier. Graag deze invullen met de gegevens van de 5 personen die ook graag meefietsen en sturen naar info@de6evanlotto.nl . (per organisatie zijn er 5 startbewijzen te beschikking)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@de6evanlotto.nl of kijken op de website www.de6vanlotto.nl