WEDSTRIJDRESULTATEN NEDERLANDERS IN WESEL

Wedstrijdresultaten Nederlanders tijdens de eerste dag van de Offene Nordrhein Meisterschaften in Wesel:

Finale junioren A 57 kg: Brandon Müllenberg (ABCC)verliest ondanks goed boksen in een uitstekende gelijkopgaande wedstrijd met een 2-1 scoren van de geroutinineerde uit Duisburg afkomstige Kaan Akuslag.

Brandon ontwikkelt zich goed maar moet nog leren wat meer in en uit te boksen ook met tempowisselingen. Ook een slotoffensief aan het einde van een ronde is een leerdoel.

Finale Jeugd 69 kg A 69: Wouter Djokic (ABCC)- Cem Korkmaz (Wesel) Djokic was na een aanvankelijk wat stroeve start in de eerste ronde (waarschijnlijk te wijten aan het ineens flink naar vorens schuiven van zijn partij tengevolge van de slechte weersomstandigheden)vervolgens in de tweede en zeker in de derde ronde veruit de betere bokser. Wouter scoorde vooral in de derde ronde erg effectief met zijn stoothand en won duidelijk tegen de thuisfavoriet met 3-0 score.

Halve finale heren Elite A 56kg: Enrico La Cruz (BVAZ)kwam in actie tegen Nver Chilingaryan uit Alzey.

Na een gelijkopgaande eerste ronde, bokste Enrico in de tweede ronde een stuk effectiever en met veel meer overtuiging en dynamiek.In drie zette Enrico zijn tegenstander effectief op hele afstand onder druk bouwde goed op met een directe voorhand en scoorde duidelijke treffers met zijn stoothand. la Cruz won duidelijk met een 3-0 score

Hennie van Bemmel