Logo Nederlandse Boksbond

Wedstrijdprogramma’s voor NNK en ZNK

Zoals ieder jaar is er weer veel aandacht en zorg besteed aan het samenstellen van de programma’s na de loting van het komende NNK en ZNK. Het aantal inschrijvingen voor dit toernooi is groter dan ooit. Op dit moment overleggen we nog om een aantal eenlingen de kans te geven te kunnen boksen. Zodra daar duidelijkheid over is zullen we de programma’s hierop aanpassen. Houd de informatie hierover dan ook scherp in de gaten de komende week.

LET OP! Op zaterdag 4 november boksen een aantal NNK gangers een 1/8 finale in Den Haag op de organisatie van de Haagse Directe. Hiervoor geldt een andere aanvangstijd (zie programma 4 november Haagse Directe)
Voor alle andere organisaties geldt dat de keuring een weging een uur openstaat en dan onherroepelijk sluit om zo de volledige programma’s op tijd te kunnen laten starten.
Denk erom dat je een geldige jaarzegel op de startkaart of het startboekje hebt en dat er een jaarkeuring 2017 overlegd wordt. Tevens bij het eerste weegmoment moet de € 10,- inschrijfgeld worden voldaan.
Vanaf dit toernooi gaan we eerst keuren en dan wegen volgens de internationale afspraken, dit was altijd andersom.

Rest mij om alle deelnemers een mooi en sportief toernooi toe te wensen.
Alex van Klooster

Downloaden (DOCX, Onbekend)


Downloaden (DOCX, Onbekend)


Downloaden (DOCX, Onbekend)

[

Downloaden (DOCX, Onbekend)


Downloaden (DOCX, Onbekend)


Downloaden (DOCX, Onbekend)