Vondelgym 100ste lid van de boksbond

Nieuw historisch hoogtepunt!

Vondelgym 100ste lid van de boksbond

De Nederlandse boksbond schrijft opnieuw geschiedenis en is nu groter dan ooit. Vondelgym heeft zich als 100ste lid aangemeld. Dit historische feit geeft eens temeer aan dat de bokssport zich mag verheugen in een steeds groter wordende belangstelling van een breed publiek.

Vondelgym is een Amsterdamse organisatie van Arie Boomsma, die een breed scala aan het sporten aanbiedt, groepslessen, clinics en 1 op 1 trainingen verzorgt en waar een professionele begeleiding centraal staat. Het boksen, met als hoofdtrainer Tom Cohen (KSS3 trainer/coach), maakt er onderdeel van uit.

Arie Boomsma: “Vondelgym is een droom voor ons die werkelijkheid werd. Een gym met de sfeer van een sportvereniging waar leden elke dag weer kunnen kiezen uit het beoefenen van vele sporten. Boksen hoort daarbij.”

Voorzitter Boris van der Vorst van de Nederlandse boksbond: ,,We zijn ontzettend blij met de komst van Vondelgym, temeer omdat het een mooie afspiegeling van de groei in onze sport. Maar we zijn er nog niet. We hebben nu de 100 bereikt. Het moeten er nog meer worden….’’

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.