Verdienstelijk optreden Windmill team vs BC Lubeck.

windmill-vs-lubeck-1Het Windmill team, aangevuld met boksers uit Aken en Köln, kwam zaterdag 3 december uit tegen een versterkt team uit Lubeck. De uitslag was 8-8. Voor Nederland boksten, Cas v Peer, Beata Dudekova, Aito Koster, Delano James, Robert Vrdoljak, en Stanley Koemans. Scheidrechter Cem Dunar. Begeleiding Waleed Sheko, Dirk Chevalking en Dis Paulussen

Na wat uitdagingen bij zowel het aanrijden als bij de organisatie, wist het team zich goed op te laden voor de wedstrijden bij, naar wat later bleek, een prachtig boksgala in de mooie stad Lubeck.

        Cas van Peer ( Aleco sportvision ) liet zien dat hij een grote stap vooruit heeft gemaakt in zijn ontwikkeling en was duidelijk veel te sterk voor zijn Duitse opponent Bakrat Mkrtchjan en wint met 5-0

        Robert Vrdoljak ( Mesa sport) kwam te laat op stoom en verloor van Ike Smidt.

        Delano James (van t Hof )bokste een, voor het publiek, spectaculaire wedstrijd en liet zich een beetje meeslepen door de sfeer in de zaal. Desalniettemin lukte het hem goed om de van te voren afgesproken tactiek uit te voeren en won duidelijk met 4-1 van Carlos Angeles. Door het publiek als mooiste wedstrijd van de avond bevonden.

        Beata Dudekova ( Crooswijk) startte moeizaam tegen de zwaardere Janine Lellwitz maar besliste de wedstrijd uiteindelijk met duidelijke cijfers 5-0. Dat het moeizaam begon had ook te maken dat het voor Beata de eerste keer was zonder haar persoonlijke trainers. Het was even wennen maar het vertrouwen tussen haar en het begeleidingsteam was er waardoor ze snel in de wedstrijd kwam en duidelijk won. Goede voorbereiding voor volgende week. Veel succes in Portugal

        Aito Koster ( Golden Gloves) kwam niet in de wedstrijd en verloor met 4-1 van Ahmed Al-saadi.

        Stanley Koemans ( COB Doetinchem) kwam met veel vertrouwen de ring in maar dat kwam er niet echt uit. Desondanks was hij veel te sterk en won hij op TKO in de 2de ronde van Temur Mamojan.

Het was een uitermate boeiend en leerzaam weekend voor zowel boksers als begeleiding waarbij de goede team spirit zorgde voor een positief einde.

Team bedankt voor jullie meer uitermate positieve bijdrage. Waleed, Dirk en Cem bedankt voor de zeer fijne en constructieve samenwerking.

Een speciaal woord van dank aan Andy v Peer die belangenloos naar Lubeck was afgereisd om het team te helpen

Dis Paulussen

 

 

 

1 antwoord
  1. Clemens musters
    Clemens musters zegt:

    Andy van peer laat zien n bokshart te hebben door 13 uur te rijden om belangeloos team genoten op te komen halen na n auto ongeluk van een van de team leden tussen Hamburg en Lubec. Top man.

Reacties zijn gesloten.