Uniek: Albert Kraus met zoon op het gala van 26 mei

De Ossenaar Albert Kraus is een op en top sportman, die al jaren in het kickboxen furore oogst en in het Olympisch boksen ook wil bewijzen het ver te kunnen schoppen.
Vrijdag aanstaande in het theater Aan de Parade in Den Bosch wil hij beslist een goed figuur slaan want hij zorgt voor een uniek optreden. Samen met zijn 17-jarige zoon Gradus is zijn naam verbonden aan hetzelfde programma, het tweede Pierre Doornboschgala.
Albert Kraus bokst de hoofdpartij van de avond. Als zijn tegenstander treedt in de ring de gelouterde Georgier Gigi Nadiradze een profbokser die al 24 keer als winnaar uit de ring stapte. Voor zijn zoon Gradus is amateur Mert Caliskan vastgelegd. Ook dat belooft een spannend gevecht te worden.
Beide Krausen zijn erop gebrand van het gala een spraakmakend optreden te maken.

Het programma behelst meer hoogtepunten. Gevorg Khatchikian- een van de beste profboksers van Nederland – treft ook een Georgier Sandro Jajanidze en Rocardo Snijders – een comingman uit Zuid-Limburg – heeft zijn handen vol aan de Hongaar Tibor Laczo. Kortom, tezamen met elf zorgvuldige gematchte amateurpartijen wordt het een bokavond vol spanning en sensatie. Juich uw favorieten daarom toe! Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de kassa van het theater Aan de Parade.

Downloaden (DOCX, Onbekend)