The road to the World Championship (deel 2)

Nadat we maandag vanuit Schiphol waren vertrokken kwamen we best vermoeid aan in Beijing. Gelukkig werden we goed opgevangen vanaf het vliegtuig en werden we gebracht naar de stad Qian’an City.

Voorbereiding WK Korea

We werden ondergebracht in een prachtig hotel met alle luxe die je kan wensen. De bokszaal (Olympic Stadium) lag op 5 minuten lopen van het hotel. Alles is pas nieuw en in de omgeving wordt een stad uit de grond gestampt.

Gelukkig zijn we hier ruim van te voren aanwezig, om goed te kunnen acclimatiseren. Het is heel prettig om alleen maar met boksen, rusten, eten en slapen bezig te zijn, zodat we zo optimaal mogelijk bij het WK kunnen verschijnen.

De eerste dag hebben we een wandeling gemaakt, dag 2 deden we een rustige looptraining en dag 3 hebben we een bokstraining gedaan. Frankrijk en China met een dubbel team zijn ook aanwezig. Bij de technical meeting hebben we met elkaar besproken hoe we de week gingen invullen.

Voorbereiding WK Korea (2)

Nigel is zeer bekend bij de Chinezen wat prettig werken is als je elkaar kent. Donderdag, dag 4 was er een open sparring met China. De meiden moesten flink aan de bak en deden het naar behoren. We konden dan ook zeker voor het merendeel tevreden zijn.

Gisteren zijn Nigel en John uitgenodigd door de staf van China om een dinner te nuttigen in de stad. Dit was een bijzondere gelegenheid, met de oude meester Mao in vele schilderijen om ons heen. Lydia, de Chinese dames vertegenwoordiger sprak prima Engels en is een goede bekende van Nigel. Na uitnodiging van Nigel wilde ze graag naar Nederland komen begin volgend jaar.

Vervolg over enkele dagen.

Groet,

Het damesteam plus de begeleiders

Voorbereiding WK Korea (3)

Voorbereiding WK Korea (4)