Team NL vs Team USA in Cruise terminal

Zondag 18 November 2018 is het dan zover! Dan organiseren de Nederlandse Boksbond, stichting Gladiatoren aan de Maas en Rotterdam Topsport voor de 2e keer World Port Boxing in Rotterdam. Na een uiterst succesvolle 1e editie waarin Cuba de tegenstander was, zullen onze Nederlandse toppers het deze keer gaan opnemen tegen Team USA.

De Amerikanen zullen met een ijzersterke afvaardiging naar Rotterdam komen en aantreden met onder andere de rising star van het mondiale boksen Khalil D. Coe die afgelopen juni tijdens de Chemie Pokal in Halle meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen Julio César la Cruz KO sloeg!

Voor Nederland komen tijdens World Port Boxing onder andere Peter Müllenberg, Enrico Lacruz, en Artjom Kasparian in de ring.

De locatie Cruise Terminal Rotterdam zal omgetoverd worden tot de grootste All American Sports Bar van Europa! Met uitzicht op de Maas en de Amerikaanse en Nederlandse toppers in de ring, zijn alle ingrediënten aanwezig voor wederom een onvergetelijke boksinterland

Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel om teleurstellingen te voorkomen. De verwachting is dat ook nu weer het evenement snel uitverkocht zal raken.

• 1.250,00 Euro ex. BTW voor ringside tafel (10 personen, all food & drinks inclusief)
• 995,00 Euro ex. BTW voor hoge zittafel (10 personen, all food & drinks inclusief)

Er zijn slechts een zeer beperkt aantal losse kaarten beschikbaar. De losse kaarten kosten 55,00 Euro per stuk (all food & drinks inclusief).

Reserveer nu snel door uw gegevens te mailen naar info@boksen.nl of info@worldportboxing.nl