Stijlprijs voor Hallie op Amsterdams feestje

 1. Op zaterdag 10 december vond er in het BIG LAB centrum in Amsterdam Noord een mooi boksgala plaats. In een afgeladen zaal werden in totaal 17 bokspartijen gehouden en werd er op een groot scherm de partij van Badr Hari vs Rico Verhoeven vertoond.

  Mooie, spannende partijen zorgden ervoor dat het publiek waar voor zijn geld kreeg!

  De Amsterdamse clubs verdedigden hun eer in eigen stad met groot succes. Anda Boxing Club, Boksteam ABC en VBSK Albert Cuyp namen allemaal de winst mee naar huis en Kilat Bilal Hallie van VBSK Albert Cuyp werd beloond met de stijlprijs van de avond vanwege zijn voortreffelijke overwinning en zijn boksstijl. Naast de junioren en elite wedstrijden vond er ook een veteranen partij plaats.

  Dame Machteld Jurriaans van Anda Boxing Club vocht haar laatste wedstrijd en sloot deze af met winst. Manvis verloor zijn partij in een technische pot van de Belg “Stoljatsjoek”. Gernaat van VBSK Albert Cuyp won van Remco Hofstede.
  Ook de jongens van Gym Haarlem boksten mooie technische partijen en wisten de winst mee naar huis te nemen. Drani Daku van Anda Boxing Club heeft met zijn jeugdpartij ook zeker een mooie indruk achtergelaten bij de bezoekers. Al met al een geslaagde avond met voor mij persoonlijk uiteraard een extra fijne nasmaak. Complimenten voor de organisatie en hopelijk komen er meer en meer van dit soort geweldige avonden terug in het mooie Amsterdam.

  De bokssport heeft in ieder geval weer een goede dosis aan positieve aandacht gekregen, chapeau!

  Julia Hallie, bestuurslid Nederlandse Boksbond

 2. foto van Julia Hallie.
  foto van Julia Hallie.
  foto van Julia Hallie.
  foto van Julia Hallie.
  foto van Julia Hallie.
 3.