Spelers van NAC op de vuist met bokstalent

De spelers van NAC hebben laten zien over de juiste vechtersmentaliteit te beschikken. Ze knokken tegen degradatie in de eredivisie en kregen daarom een boksclinic voorgeschoteld van Aleco Sport Visions. Voormalig profbokser Andre de Klerk, Nederlands kampioen in de categorie tot 65 kilo Max van der Pas en bokstalent Gino de Klerk onderwierpen de selectie op het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert aan een pittige training.
NAC in bokshoudingOm 10:00 uur werden de mannen van hoofdtrainer Robert Maaskant voorgelicht over de geplande training. Andre de Klerk stippelde het programma uit, waarna Gino de Klerk de voetballers een stukje techniek bijbracht. Het tempo en de intensiteit van de training werden echter snel opgeschroefd. Anderhalf uur werkte de selectie zich in het zweet en werden er hier en daar rake klappen uitgedeeld. Ook Eric Hellemons en Robert Maaskant trokken de handschoenen aan en mengden zich in de strijd.
Aan het eind van de training gingen de remmen los en werden er een aantal rake klappen uitgedeeld. Een aantal NAC-spelers lieten zien over aardig wat bokstalent te beschikken. Sommigen gingen het duel aan met Van der Pas en De Klerk, maar het duo liet er geen twijfel over bestaan wie de professionals zijn in deze tak van sport.