Sparringsessie op zondag 29 mei bij Boxing A80 Amersfoort

Op zondag 29 mei zijn er weer sparringen voor beginners bij Boxing A80 in Amersfoort. Deze sessies zijn bedoeld voor beginners; mensen die niet eerder aan wedstrijden in full-contact gevechtsporten hebben deelgenomen. De uitdrukkelijke bedoeling is om technisch/tactische vaardigheden te tonen. Er mag niet hard worden gestoten. Hier zal nadrukkelijk op gelet worden. Wanneer dit toch gebeurt, dan zal de sparring worden gestopt.

Bij voldoende technische vaardigheid zullen de deelnemers een NBB diploma verkrijgen. Dit houdt in dat men voldoende boksvaardigheden heeft om aan officiële wedstrijden deel te nemen. Deelnemers dienen bijgestaan te worden door een NBB gelicenseerde trainer/coach.

Als je al een poosje bokstrainingen volgt en je wilt jezelf meten met een andere beginner, dan is dit een leuke manier om te kijken waar je staat. Als dit je wat lijkt, stuur dan een email met vermelding van je naam, boksvereniging, geboortedatum, gewicht en contactinformatie naar LucienCeder@gmail.com.

Het is de bedoeling om de sparringen te starten om 12:00. Van 10:00 tot 11:00 zal de weging plaatsvinden en aansluitend daaraan de matching.

Het adres van Boxing A80 is Geldersestraat 38, 3812 PP  te Amersfoort.