Het traditionele Leeuwarder Boksgala in het Klaverdijkje

IMG_2925 +Op zaterdag 23 april was het jaarlijkse Leeuwarder Boksgala in het Klaverdijkje te Leeuwarden. Tijdens deze wedstrijd neemt Friesland het op tegen de rest van Nederland. Boksers van BAV Frisia, boksschool de Wâldhoek en Sportclub F&F, kregen te maken met tegenstanders van boksscholen uit Amsterdam, Den Haag, Gouda, Rotterdam en andere plaatsen in Nederland.

Met maar liefst 18 partijen in totaal, waaraan 14 Friese boksers deelnamen, was het een lange maar spectaculaire avond. Het boksniveau gedurende de avond verschilde van nieuwelingen tot aan doorgewinterde A-klasse boksers!. Zo werd het gala geopend door Noord-Nederlands kampioen Farshid.

Ook VBSK Albert Cuyp was, met twee boksers, van de partij tijdens het Leeuwarder boksgala. Beiden boksers wisten hun partij voortijdig en winnend af te sluiten. Milou Tjong Joe Wai won haar partij door RSC in de 3e ronde. Stijn Huismans won z’n partij door RSC in de 1e ronde. Beide boksers boksten hun eerste wedstrijd en de begeleidende VBSK trainers Reino van de Hoek & Rocky El Falah waren dan ook zeer tevreden met hun resultaten!

Rocky El Fatah

Uitslagen:

 

Downloaden (DOCX, Onbekend)