ROTTERDAM BOXING GAAT DE WIJK IN

Rotterdam Boxing opent op 7 november (om 16.00 uur) in samenwerking met Rotterdam Sportsupport een boksschool met een open dag in de wijk Oud-Charlois, Clementstraat 111.

Dit initiatief past in het beleid van Rotterdam Boxing, dat de breedtesport en talentontwikkeling wil stimuleren binnen de regio Groot-Rotterdam. De trainingen en de organisatie staan onder leiding van de combinatiefunctionaris boksen Ton Dunk. Zijn doel is zoveel mogelijk jongeren van de leeftijd 13-18 jaar, maar ook volwassenen (vrouwen en mannen), door middel van sport een plek te bieden waar samenwerking, veilig gevoel, respect en plezier samenkomen.

De officiële opening zal gedaan worden door profbokser Stephen Danyo (jaren begeleid door de boksvereniging Van’t Hof) en de voorzitter van Rotterdam Boxing Ronald Blom. Deelnemers krijgen de kans om tegen de regerende Europees kampioene Marichelle de Jong te boksen.
Beide boksers komen maandag 12 november onder de leiding van Ton Dunk in actie op de Bep van Klaveren Memorial.
Noot: Stephen Danyo en Marichelle de Jong zijn in de aanloop naar de Bep van Klaveren Memorial beschikbaar voor interviews via: 06-53.45.05.23/ 06-15.90.84.32