Regionale training Noord-Holland op zondag 28 februari

Op zondag 28 februari wordt een regionale training voor de boksers uit Noord-Holland gehouden. De bijeenkomst van NH Boxing Team zal onder leiding staan van Rob Manvis​, Jaap de Haas, Tinus Lustig  en Rocky Elfallah. De trainig vindt plaats in The Big Lab  TT Vasumweg 125, 1033 SG Amsterdam (Noord). Voor het gebruik van de locatie wordt een kleine bijdrage van drie euro per bokser gevraagd. Het parkeren is er gratis. De boksers moeten aanwezig zijn om 10.00 uur. De training is van 10.30 tot 12.30 uur. 

Aanmelding van te voren is verplicht en moet doorgegeven worden via pavexint@gmail.com met vermelding van *naam en achternaam, *leeftijd, *gewicht, *aantal wedstrijden-winst-verlies-onbeslist (voorbeeld 25-20-4-1) *naam sportschool en naam trainer(s),*telefoonnummer (voor trainingen in de toekomst). 

De training bestaat uit 30 min conditie / 30 min kracht training / 30 min techniek en tactiek / en 30 min sparring. Doel van de training is het kweken van  saamhorigheid tussen de boksers uit Noord Holland en team building.

Verplichte benodigdheden om mee te nemen:  *bokshandschoenen, *bokschoenen, *bokskap *en bitje.  

Rob Manvis

DTC Nederlands Boksbond NH