Logo Nederlandse Boksbond

Programma’s voor NK jeugd in Alphen aan de Rijn

Na veel wikken, wegen en puzzelen presenteren we het wedstrijd programma voor het eerste NK jeugd welke zal worden gehouden op 9 en 10 december in Alphen aan de Rijn

De Gastheer deze eerste editie zal Boksschool Teus de Kruijff zijn.

Teus en zijn team hebben een prachtige locatie gereserveerd; Tennis complex NieuweSloot, PresidentKennedylaan 1, Alphen a/d Rijn.

Het complex zal worden omgebouwd tot een ware bokstempel voor het hele gezin. De hal is ruim 3 tennisbanen groot.

Er zal een hindernisbaan van 21 meter aan de zijkant voor de kleintjes, een voetbalspel en een smink juffrouw. De ring komt in het midden met stoelen en tafels rondom de ring.

Aan alles is gedacht! De kampioenen in de A en B Klasse zullen net als onze NK Elite worden omhangen met een echte Kampioensgordel. Voor de Starters klasse zal er een prachtige beker te verdienen zijn. De Ronde missen zullen tijdens de finales op zondag de rondes aankondigen in de ring.

Helaas is het ons niet gelukt om alle inschrijvingen om te zetten in een partij, voor de niet te matchen A eb B klasse jeugdtoppers word er nog met man en macht gezocht naar tegenstanders in de ons omringende landen om zo toch voor de titel te kunnen boksen.

We hopen op een mooi toernooi en grootse kampioenen en op 2 dagen lang een volle bokstempel voor onze toekomstige “ Olympia gangers”

Veel plezier allemaal en tot zaterdag of zondag 9 en 10 december.

Alex van Klooster
Voorzitter W&E

Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)