Volop strijd bij de Bredase Ring+ programma’s en uitslagen NNK/ZNK

photo

Een leuk programma met veertien partijen stond er zaterdag avond bij de Bredase Ring. Vanaf 19:00 uur werd er volop gestreden om de finale plaatsen in Rotterdam, en voor enkele ook al in om het Kampioenschap van Zuid Nederland. Van de geplande vijf-en-twintig partijen zijn er helaas maar veertien over gebleven door wederom veel afmeldingen.
De overgebleven partijen waren er niet minder om. De jongelingen Cuppen en Kroll laten maar weer eens zien dat het jeugdboksen in Nederland de goede kant op gaat. Ook het vernoemen waard de lichtgewicht Akau van Van ‘t Hof die met in een van de beste partijen van voor de pauze overtuigend wint van zijn Bredase tegenstander.
Na de pauze staan een aantal krakers op het programma. Hierin zijn uitblinkers onder meer Chelsey Heijnen (Aleco) die laat zien met sprongen vooruit te zijn gegaan en netjes en verzorgd zichzelf naar het kampioenschap bokst en Melvin van de Bos (Aleco) die in een genadeloos tempo technisch knokken zichzelf ook van het kampioenschap verzekerd.
De topper tussen Kasparian (Van ‘t Hof) en De Nooijer (Bredase Ring) werd door velen genoemd als de beste partij van de avond. Beide boksers geven alles. De Nooijer, die voor het eerste meedraaid in de A-klasse, biedt dapper weerstand tegen de harde stoten van Kasparian en pikt ook links en richts zuivere treffers mee. De winst op punten gaat naar Kasparian, complimenten voor De Nooijer!
Afsluiter de partij tussen clubmakkers van Mesa Sport: Vrdoljak en Jashkul. Een mooie partij voor het publiek en niemand die ook maar merkt dat de twee bokser samen bij dezelfde club trainen. Jashkul is over drie ronden de betere bokser en mag het in de finale in Rotterdam opnemen tegen Max van der Pas.

Jeremie Besson

Bijgaand de bijgewerkte programma’s van het NNK en het ZNK voor zondag 16 oktober plus de uitslagen van de wedstrijden op zaterdag 15 oktober.

Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)