PROFITEER VAN TALRIJKE KORTINGEN VIA ONZE CLUBWINKEL

Voor alle leden van de Nederlandse Boksbond

Het Bestuur van de Boksbond heeft het afgelopen jaar aangekondigd dat men meer wil doen voor de leden. Een van de initiatieven wordt met het nieuwe jaar gelanceerd. Elk lid van de Boksbond krijgt een lidmaatschapskaart die tevens dienst gaat doen als loyalty-kaart.

Wat is precies een loyalty-kaart? De leden van de Boksbond krijgen hiermee allerlei kortingsmogelijkheden op aangeboden producten, diensten etc. Dit gebeurt op basis van een afgesloten overeenkomst van de Boksbond met Onzeclubwinkel. In het kader van deze overeenkomst heeft het bestuur besloten alle kortingsvoordelen aan de leden toe te laten komen. De Boksbond deelt niet mee.

Dat kan aardig in de papieren lopen. De leden kunnen extra geld voor zichzelf verdienen met internetaankopen via www.onzeclubwinkel.nl. Je ontvangt van elke aankoop een aangegeven percentage terug!! En dat bij vele bekende webshops (bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en Booking) maar ook bij talrijke minder bekende webshops.

Kijk daarom snel op www.onzeclubwinkel.nl. Meld je aan en selecteer ‘Boksbond’ uit de lijst met clubs. Voor meer informatie over het aanmelden, shoppen en sparen, kun je de informatie ‘Stap voor stap aanmelden en shoppen’ bekijken. Meedoen is gratis en het verplicht je tot niets.

En ……. wat is er nu leuker dan geld verdienen en sparen voor jezelf, zonder dat je extra handelingen moet verrichten?

Vind Onzeclubwinkel ook op Facebook (zoek op ‘Onzeclubwinkel’) en Twitter
(@onzeclubwinkel).
Neem voor meer informatie contact op met Onzeclubwinkel, via Muriel Walinga: muriel@onzeclubwinkel.nl.

SCHRIJF JE IN VOOR SPAREN VOOR JEZELF VIA DE BOKSBOND !!!