Paul Hartog neemt afscheid van de boksbond

Voorzitter Boris van der Vorst van de Nederlandse boksbond heeft in de laatste vergadering afscheid genomen van Paul Hartog als directeur van het bondsbureau. Hij roemde zijn inzet en deskundigheid de afgelopen jaren en was een grote steun voor het bestuur. Tijdens de receptie voor het Kerst Boksgala op donderdag 22 december wordt extra aandacht aan dit feit besteed.  

Paul Hartog laat aan allen weten:

Toen ik in augustus 2013 werd gebeld door Boris van der Vorst met de vraag of ik open stond voor een gesprek, was ik net zo verbaasd als nieuwsgierig. Niet verwonderlijk omdat er acht jaar eerder een einde kwam aan ruim 25 jaar full time dienstverband bij de NBB.  De nieuwsgierigheid won en ik heb met Boris en Pelle Tuinenburg een goed en vooral eerlijk gesprek gehad. Mijn opdracht was duidelijk; het herstellen i.c. hernieuwd opzetten van de leden- en wedstrijdadministratie.

Dat is inmiddels gebeurd, hoewel er nog wel wensen zijn om een aantal zaken verder te digitaliseren.

Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder. We hebben met BONDcenter sinds mei 2014 een uitstekend bondsbureau waar onze administraties in goede handen zijn.

Het bestuur van de Boksbond en andere vrijwilligers zijn met tomeloze energie bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen. De organisatie is financieel gezond en mag zich verheugen in waardering en respect van NOC*NSF en de koepelorganisaties EUBC en AIBA.

Mijn taken zijn gedaan.  Tijd voor mijn kleinzoon, familie en vrienden. En tijd voor wat reizen.

Dank aan iedereen met wie ik sinds 1980 heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

Paul Hartog, oud-directeur bondsbureau.

PS: dit is mijn laatste bericht vanaf het vertrouwde mailadres dat vanaf nu wordt beheerd door Louiza Winter van het BONDcenter.