OPNIEUW TOERNOOI ZEGE VOOR ALICIA HOLSKEN

Lisa de Vilder bokst goede wedstrijd

Afgelopen weekeinde heeft Alicia Holsken opnieuw een toernooi zege in de junior -54 kg klasse behaald. Zij wist het Queenscup toernooi in Stralsund (Duitsland), wat voor de eerste keer werd georganiseerd, op haar naam te zetten door in haar eerste wedstrijd te winnen van de Francaise Elisa Bouchlaka . Uitslag 12-2.
Haar 2e wedstrijd won Alicia overtuigend van de Duitse Mandy Berg. Met veel stotencombinaties en heel goed voetenwerk verraste ze de Duitse keer op keer. Zowel de Franse als de Duitse tegenstandster zullen deelnemen aan het Europees kampioenschap in Polen wat begin November zal plaatsvinden en waar Alicia Holsken ook aan zal deelnemen.
Alicia zal tijdens het Europees Kampioenschap uitkomen in de -52 kg klasse.

Ook Lisa de Vilder (Senior, -69 kg, 11 wedstrijden) van de Voltreffer is met de Boxing Academy meegereisd om aan dit toernooi deel te nemen. Zij verloor helaas op 1 punt van de meer ervarene (31 wedstrijden) en rechts voorstaande Duitse tegenstandster Sandra Redegeld. Lisa de Vilder luisterde prima naar de coaching en heeft een hele goede wedstrijd laten zien.

Aan het toernooi deden 140 boksers mee uit Zwitserland, Zweden, Tsjechie, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie, Denemarken en Nederland. Het team bestond verder uit Angela Schoonderwoerd (hoofdcoach) en zij werd in de begeleiding ondersteund door Paul Holsken.