OOSTSEE POKAL 2 T/M 5 MEI 2013

Oostsee pokal 2 t/m 5 mei 2013.

deelnemers;
Nabil Haryouli (team Prins)
Tony Jas (team Prins)
Frank v/d broek (team Prins)

Frank van den Broek bokste zijn eerste partij in de cadetten A-klasse tegen Alex Okafor. Frank bokste te enkelvoudig en kwam aan het eind van de partij net een paar punten te kort om te winnen. Hij liet wel een aantal sterke verbeterpunten zien daar dit voor Frank een toernooi was om ervaring op te doen. Zondag deed Frank een sparring tegen Denis Medvadev de andere verliezend halve finalist. Dit ging Frank goed af combineerde lekker en scoorde goed. Vanaf halverwege 2e ronde was Frank heer en meester.

Tony Jas zat dit toernooi niet lekker in zijn vel en bokste zijn halve finale tegen Arthur Akopjan. Tony bokste rommelig en kwam niet in zijn spel . Na de 2e ronde stond tony 6 punten achter en moest de 3e ronde vol aan de bak. Met combinaties van 4 stoten wist Tony het verschil nog terug te brengen tot 2 punten . Verlies op punten , een schrale troost was dat Akopjan in de finale de nr 5 van het E.K uitschakelde. (Gonzales)

Nabil Haryouli bokste verleden week zaterdag tegen Kuin van Vargas in Enkhuizen en won dik op punten . Zondag stond Nabil in Rotterdam tegen de 2 voudig Zweeds jonioren kampioen en meervoudig toernooi winnaar van diverse skandinavische toernooien.
Hij bokst met een systeem van minimaal drie stoten eerste aanval en houdt dit geconcentreerd 3 rondes vast.
In zijn eerste partij op Oostsee pocal bokste Nabil tegen Arthur Sauer , Nabil sloot aan en drukte zijn aanvallen goed door waarna hij links of rechts wegstapte en zijn tweede aanval inzette. Nabil winnaar op punten 19-8.
In de finale trof Nabil een oude bekende Abdel Karim Al Mohammed , een half jaar terug verloor Nabil op punten in de finale van Frankfurt Oder. Nu bokste Nabil met een gesloten dekking sloot aan en combineerde met combinaties. Alle stoten kwamen door en Nabil stond na de 1e ronde al dik op punten voor. In de 2e ronde gaf Nabil gas bij en ging Al Mohammed op een stoothand directe (r) Knock out . Goud voor Nabil.
Aanstaand weekend bokst Nabil in Ierland tegen een topper met 43 partijen waarvan 40 winst hopen dat nabil zijn flow door kan zetten. Teven treed Tony ook aan in Ierland .

Trainers ; Henk Prins
Rene Prins