NK SCHOLIEREN, CADETTEN EN JUNIOREN IN HOOGVLIET

Nederland barst van gemotiveerde jonge dames en heren boksers. De gehouden talentdagen zijn het bewijs dat talentvolle jonge boksers klaar zijn om zich te ontwikkelen naar Olympisch niveau. Nadat er de afgelopen jaren een trend ingezet dat onze jongste boksers zich weer in wedstrijden konden laten zien, blijkt dat de talentdagen een groot succes zijn. Eindresultaat is dat van de tientallen deelnemers per district er velen deel zullen nemen aan het NK voor Jongeren, maar ook dat er veel van deze deelnemers zullen inschrijven ook het NK voor de Jeugd en de Elite.

NK Scholieren, Cadetten en Junioren

Op 17 en 18 november wordt de NK voor Scholieren, Cadetten en Junioren gehouden. Dames en herenboksers uit de jaargangen 2000 t/m 2002, ’98 en ’99 en jaargang ’96 en 97 worden hiervoor uitgenodigd. In dit weekend zal het hele NK afgewerkt worden. Talentvolle boksers zullen direct gespot worden en opgenomen worden in een programma voor talentontwikkeling. Elke bokser in genoemde jaargangen kan zich opgeven, als hij zich als lid van de Boksbond heeft aangemeld en in bezit is of komt van een startboekje met het lidnummer en een keuring daarin van dit jaar.

Op 10 november sluit de inschrijving en zal er worden geloot. De loting zal uiterlijk de 14e aan alle verenigingen en leden worden toegestuurd. Aan de hand van het aantal deelnemers zal dan ook de locatie en de tijden waarop de boksers verwacht worden die dagen voor keuren en wegen bekend gemaakt worden.