Nieuw seizoen Windmill-team staat weer in de steigers

Het komende seizoen beginnen we weer vol vertrouwen aan het 6e Internationaal Oberliga-seizoen onder auspiciën van de DBV/NRW statuten.

Vier seizoenen hebben we als team optimaal gepresteerd namelijk 2 x Meister en 2 keer Vicemeister. Uit die selectie zijn o.a. Artjom Kasparian, Roy Korving en Stanley Koemans voortgekomen. Zij nemen nu deel aan de eerste Liga. ( mag gezien worden als de zwaarste competitie van Europa).

Afgelopen seizoen begonnen we sterk, echter de laatste wedstrijden speelden diverse oorzaken mee, waarvan wij het ergste vonden dat de loyaliteit naar elkaar toe minder werd. We hebben bij benadering 32 junior en jeugdpartijen kunnen plaatsen, ook deze boksers hebben bij het laatste jeugd NK naar behoren gepresteerd. We erkennen met zijn allen het belang van het Windmill team en we beginnen het zesde seizoen met een schone lei. Als teamleiders en trainersstaf nemen wij hierin het voortouw met het organiseren van centrale trainingen op diverse locaties, waarvoor het schema binnenkort bekend wordt gemaakt..

De vaste trainers die dit seizoen meegaan met het team zijn Willy van Haaren, Dis Paulissen en teamleiders zijn Eric Vollman, Peter van der Pas. Iedere bokser mag  natuurlijk zijn eigen trainer meebrengen, ook naar de ring tijdens de wedstrijden. Dit  heeft als voordeel dat er rust is in de kleedkamers en de voorbereidingen optimaal zijn. Puur bedoelt alles ten gunste voor de bokser.

Ook zullen er weer activiteiten plaatsvinden buiten de competitie om. Bijvoorbeeld het aantreden als team op boksgalas in binnen en buitenland. Succes met de voorbereidingen.

De data voor de Oberliga-wedstrijden, voor zover tot heden bekend.

Windmill wedstrijden 2018

Uit:

17-02-2018 MBR Hamm

Thuis:

10-03-2018 Breda – BT Euregio Rhein Maas.

31-03-2018 Roosendaal -Velbert Bc – BT Niederrhein.

Uit:

14-04-2018 BT Euregio Rhein Maas.

Uit:

15-09-2018 Velbert Bc-BT Niederrhein.

Thuis:

locatie en datum  ( september/oktober)  volgen vs MBR Hamm

Peter van der Pas

Windmill team