Nederlandse formatie steelt de show in Alphen aan de Rijn

In een zinderende Rijnstreekhal in Alphen aan de Rijn nam een Nederlands team het na een jeugd- en hoofdprogramma op tegen een Duits team onder leiding van Martin Lücker die een sterke formatie op de been had gebracht.

Mooie partijen om te zien op het internationale gala:

De goed boksende Remco Hofstede uit de stal van organisator Teus de Kruyf verloor helaas van zijn fysieke sterke Duitse opponent.

Twee prachtige jeugdpartijen, waarbij de 16-jarige Brian Vossen een uiterst verzorgde partij bokste en de Duitser Daniel Varkentin keurig opving en terecht won. Sammy Wagensveld overklaste in de tweede ronde de rechts voorstaande Harvey Gonzalez dermate met een leverstoot en sterke rechtse directes dat de Duitser aan het begin van de derde ronde opgaf.

Ferenc Soepboer moest flink aan de bak tegen de indrukwekkend ogende Thierry Cremer, maar won nipt, ook door een openbare waarschuwing voor de Duitser. Robert Vrdoljak verloor helaas van Mustapha Amadu.

Complimenten voor de perfecte organisatie van het team van Teus de Kruyf en Martijn Rijnbeek die wederom geweldig hun nek hebben uitgestoken om met een mooi programma en een geweldige ambiance boksen goed op de kaart te zetten.

Boris van der Vorst
Voorzitter Nederlandse boksbond

 

Downloaden (XLSX, 11KB)