Nederlanders in finales Eindhoven Box Cup

Bondscoach Hennie van Bemmel kan tevreden zijn. Tijdens de eerste succesvolle Eindhoven Box Cup hebben alle leden van de A-selectie van de Nederlandse boksbond de finales bereikt. De Brabantse Alicia Holzken treft al snel in de middagsessie (aanvang 12uur) haar Russische Galina Chumgalakova en later komt ook Peter Mullenberg in actie tegen de Engelsman Patrick Allen Cripps. Twee behoorlijke sterke tegenstanders die internationale successen op hun naam hebben staan. Reden genoeg om als toeschouwer aanwezig te zijn.

In de avondsessie (aanvang 17 uur) boksen Enrico Lacruz,Roy Korving en Max van der Pas. Ook zij ontmoeten gerenommeerde tegenstanders te weten Sulaiman Segawa (UGA).Ruben Veciunca (Belgie) en Mason Homes (Eng). Kortom, ook deze sessie is een bezoek waard.

Het zijn niet alleen de Nederlanders die blij zijn met de Eindhoven Box Cup. Ook de Indonesiers,Russen, Duitsers en Engelsen zijn te spreken over het toernooi.Of, zoals een van de Indonesiers opmerkte ,,wij komen graag terug.´´ Eric van de Heuvel, de stuwende kracht achter het initiatief, glunderde van trots.!