VIP-tafels in de voorverkoop bij Nederland – Cuba

Leden van de Nederlandse Boksbond krijgen de kans in de voorverkoop[ om een unieke interland bij te wonen. Er is nu al grote belangstelling voor de World Port Boxing!  Om niemand teleur te stellen zijn de clubs en de leden van de Nederlandse Boksbond in de gelegenheid om bij voorinschrijving een VIP-tafel te reserveren. Alle benodigde informatie treft u in deze onderstaande, aanbieding.

 

NEDERLAND – CUBA IN DE CRUISE TERMINAL ROTTERDAM: EXCLUSIEVE PRE-SALE

Zondag 12 November 2017 is het dan zover! Dan organiseren de Nederlandse Boksbond, stichting Gladiatoren aan de Maas en Rotterdam Topsport voor de eerste keer het World Port Boxing evenement in Rotterdam. Volgens Rotterdams gebruik worden de handen ineengeslagen met als doel het boksen in Nederland weer het podium te geven wat het verdient. World Port Boxing zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Tijdens de eerste editie zal de echte boksliefhebber kunnen gaan genieten van de boksinterland

NEDERLAND – CUBA

De ijzersterke Cubanen zullen met een ongekend sterrenensemble naar Rotterdam komen en aantreden met Olympisch- en Wereldkampioenen. In de ring verschijnen Lazaro Alvarez (60kg), 3-voudig wereldkampioen en bronzen medaille winnaar van Rio, Wereld- en Olympisch kampioen van Londen Roniel Iglesia (69kg), Wereld- en Olympisch kampioen van Rio Arlen Lopez (75kg), Julio César la Cruz (81kg), meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen van Rio, Erislanys Savon (91kg), winnaar van het brons in Rio en tot slot Panamerican kampioen Yohandi Toirac (91+kg).

Voor Nederland komen onder andere Peter Müllenberg, Enrico Lacruz, Roy Korving, Artjom Kasparian en Delano James in de ring. Ook Olympisch zilver winnares en Europees kampioene Nouchka Fontijn zal acte de presence geven in de ring tijden World Port Boxing.

De locatie Cruise Terminal Rotterdam deed dienst als aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika Lijn en is industrieel erfgoed. Dit is tevens de terminal waar Bep van Klaveren de opstap maakte voor zijn reis naar Amerika. De terminal staat nu vooral bekend om de spectaculaire evenementenhal. Met uitzicht op de Maas en Cubaanse en Nederlandse toppers in de ring zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke avond!

Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel om teleurstellingen te voorkomen. De verwachting is dat het evenement razend snel uitverkocht zal raken dus maak gebruik van deze unieke pre-sale!

  • 750,00 Euro ex. BTW voor ringside tafel (10 personen, snacks inclusief, drank exclusief)
  • 500,00 Euro ex. BTW voor hoge zittafel (10 personen, snacks inclusief, drank exclusief)

Na afloop hebben alle bezoekers toegang tot de afterparty met special guests.

Programma:

16:00 uur        Cruise Terminal open voor publiek

17:00 uur        Start voorprogramma (6 partijen)

19:00 uur        Start interland Nederland – Cuba (6 partijen)

21:00 uur        Start Afterparty

Reserveer nu door uw gegevens te mailen naar info@hearts-sports.com