Met leden-korting naar Kerst Boksgala in Ahoy

Al eerder maakten we bekend dat de leden van de Boksbond met een speciale ledenkorting het “Kerst Boksgala” kunnen bezoeken in Ahoy op maandagavond 21 december a.s. om 20.00 uur. Wees erbij als de Nederlandse topboksers Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg, Roy Korving, Enrico Lacruz, Max van der Pas, Wouter Djokic, Alicia Hölsken en mogelijk nog een 8e bokser op één programma in de ring verschijnen. Uniek voor Nederland.

In het voorprogramma boksen enkele talentvolle boksers van Rotterdam Boxing.

Leden van de Boksbond krijgen € 5,— korting op de geldende toegangsprijs en betalen dus € 20,—. Dit bedrag is inclusief servicekosten.

Je kunt kaarten met korting als volgt bestellen:

1)         Stuur een email aan kaartverkoop (at) nederlandseboksbond.nl. Geef in de email je adresgegevens aan, je lidmaatschapsnummer, en het aantal kaarten dat je wilt bestellen.

2)         Je ontvangt dan een bevestiging van je bestelling en aansluitend een mail met het bedrag wat je dient over te maken, en het bankrekeningnummer van Hearts Sports BV dat verantwoordelijk is voor de organisatie.

3)         Als je betaling binnen 14 dagen binnen is, krijg je een volgende mail. Op vertoon hiervan kun je je kaarten afhalen bij de speciale Boksbond/Hearts Sport-balie in de ontvangsthal van Ahoy.

Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen is ontvangen vervalt de reservering.

JE MAG DIT KERST BOKSGALA NIET MISSEN  !!!

Bestel nu je kaarten en tot in Ahoy op maandag 21 december a.s.