Maak iets moois van de nationale boksdag op 9 januari

Op zaterdag 9 januari 2016 is het zover! Dan gaan we onze passie voor boksen aan het grote publiek in jullie gemeentes laten zien. Samen staan we sterk en maken we er een mooie dag van voor jullie boksschool en de sport in het algemeen. We zijn met 32 deelnemende boksscholen op dit moment en dat is een mooi aantal voor een eerste keer. Niet meedoen is een gemiste kans wat ons betreft!

Posters en flyers worden deze week bij jullie secretariaat afgegeven ter verspreiding. Er komen een 6 tal posters op A3 formaat en een 70 tal flyers jullie kant op. Denk goed na over de plaatsen waar je de poster gaat ophangen en de flyers gaat neerleggen/uitdelen. Je kunt ze op het raam hangen van je boksschool en op de balie leggen, maar daar komen geen grote aantallen potentiele leden langs lopen denken wij, anders waren ze natuurlijk allang een keer lid geworden.

Zoek je doelgroepen op en verdeel daar op de plaatsen waar jij denkt dat je bereik het grootst is. Schakel de lokale media in, mocht je “ bekende” plaats genoten hebben, schakel deze dan in voor de reclame voor jouw boksschool en de Nationale Boksdag.

Deel de Facebook pagina van de Nationale Boksdag 2016 zo veel mogelijk met iedereen. Plaats de info ook op de Facebook pagina’s van andere sportclubs in jouw gemeente. Een brutaal mens heeft immers de halve wereld.

Promoten is het toverwoord in dit geval. 

Verder zullen wij via onze Facebookpagina van de Nationale Boksdag, de NBB Facebook pagina en via de website van de NBB veel aandacht geven aan deze dag. Verder zal er tijdens het Kerstboksgala een live uitzending zijn via het Ziggo Sport kanaal, ook daar zullen wij zoveel mogelijk exposeer geven aan de Nationale Boksdag.

Mochten jullie vooraf vragen hebben of suggesties hebben, schroom dan niet om deze met ons te delen. Als je denkt dat je verdere hulp nodig hebt dan staan wij met alle districtscommissies en de voltallige W&E klaar om jullie bij te staan in de voorbereiding en de eventuele begeleiding van deze dag.

We kijken uit naar deze dag en zijn zeer benieuwd wat jouw Boksschool deze dag brengt. We zien dan ook graag na deze dag jullie feedback tegemoet zodat we deze kunnen gebruiken in de voorbereiding van de Nationale Boksdag 2017, want dat er een vervolg op komt staat nu al vast. Doe de NBB een groot plezier en geef al je leden gratis op als lid van de Nederlandse Boksbond met alle voordelen van dien voor ons allemaal.

Nogmaals:

Vergeet niet om kaarten te kopen voor het Kertboksgala op 21 december 2016

De Nederlandse Boksbond

PASSIE VOOR BOKSEN

Alex van Klooster, voorzitter W&E

+31683715957

 

Deelnemers Nationale Boksdag 2016

NBD_flyer_A5