Loting en eenlingenlijst voor ZNK en NNK

Bijgaand de loting en eenlingen lijst voor het NNK en ZNK 2018.
Zoals altijd hebben we in een zo kort mogelijke tijd ons uiterste best gedaan en met veel zorgvuldigheid een mooie programma opgesteld voor het jaarlijkse toernooi voor de districten.

De eenlingen lijst zullen door de programma makers nog nader bekeken worden om zo nog een aantal matches bij te programmeren ( combinaties tussen Noord en Zuid zijn hier mogelijk).
Hier hoef je als trainer zelf niets voor te doen, je word benaderd als we een matching mogelijkheid hebben voor je pupil.
Word je niet benaderd dan is er geen match voor je pupil mogelijk.
Mocht het zo zijn dat er een finale gematched kan worden tussen Noord en Zuid dan zal alleen de winnaar kampioen van Noord respectievelijk Zuid zijn.
Prestatie partijen en demonstratie partijen worden niet gemaakt en opgesteld op de programma’s.
Denk erom dat de weging en keuring een window van 1 uur hebben dit keer en deze zal strak gehanteerd worden door de wedstrijdleiding.
Zorg dus dat je op tijd bent om teleurstellingen te voorkomen. Vergeet ook niet dat bij je eerste weging de gebruikelijke € 10,- inschrijfgeld voldaan moet worden. Heb ook dit bij de hand om vertraging te voorkomen.
Zorg ervoor dat je bokser op het gewicht is zoals opgegeven in de aanmelding en uiteraard clean shaved. Geldige jaarzegel op het startboekje (vanaf B klasse)/startkaart (voor S klasse) en een jaarkeuring moet zichtbaar en leesbaar aanwezig zijn. Jaarkeuringen tijdens het toernooi worden niet gedaan.
Alle betalingsverplichtingen jegens de NBB als clubcontributie, trainerslicentie en bokslicentie moeten zijn voldaan uiterlijk 26 oktober. Zo niet volgt uitsluiting van het toernooi.
Dit NNK/ZNK zullen in beide toernooien ongeveer 70 partijen worden weg gebokst, dus alle wedstrijddagen volle programma’s.
De NNK 1/8 finales zullen we toevoegen aan het eerste programma van het ZNK en de ZNK 1/4 finales zullen we toevoegen aan het eerste NNK programma.

Nogmaals voor de duidelijkheid:
Afmelding om medische reden mailen inclusief doktersverklaring naar de Medcom naar het E mail adres: edvwijk@ziggo.nl
Afmelden om persoonlijke reden mailen aan de W&E com naar het E mail adres: avklooster@nederlandseboksbond.nl
Bij een no show zonder geldige verklaring of reden volgen sancties zoals gebruikelijk.

De programma’s worden gemaakt en zullen we proberen voor het weekend te publiceren zodat een ieder tijdig weet waar hij of zij aan toe is.
Er zal gejureerd worden met de bokspointer gedurende het toernooi volgens AIBA rules ( met 3 jury leden).

Rest ons nog om alle deelnemers, trainers en boksscholen een mooi en sportief toernooi te wensen en dat de beste boksers met een kampioenschap naar huis gaan.

Alex van Klooster

Downloaden (XLS, 14KB)

Downloaden (XLSX, 16KB)