Ledenpas

Bericht aan alle verenigingen

Beste Sportvrienden,

Zoals bekend hebben wij alle verenigingen verzocht ledenlijsten in te sturen. Dat is voor ongeveer de helft van de verenigingen gedaan.

1. Gezien de traagheid waarmee dit proces verloopt hebben wij besloten reeds in dit stadium alle leden van de verenigingen die werden opgegeven een ledenpas te gaan verstrekken. Dit betekent wel dat een groot aantal leden van verenigingen geen pas ontvangen, omdat hun vereniging geen ledenlijst heeft ingestuurd.

2. Wij hebben van wedstrijdboksers en trainers een licentiefee 2013 ontvangen. Wedstrijdboksers dienen lid te zijn van een bij de Boksbond aangesloten vereniging. Wij gaan de betalingen van de licentiefees met de ledenlijsten combineren. Waar zowel de aanmelding als de betaling heeft plaatsgevonden is de de wedstrijdbokser bij de bond geregistreerd als wedstrijdbokser. Indien de aanmelding als lid niet heeft plaatsgevonden mag de wedstrijdbokser niet uitkomen in wedstrijden. Dat geldt ook als de licentiefee niet is betaald door de betrokkene.

Ik wil verenigingen nogmaals dringend vragen, voor zover nog niet gedaan, hun ledenlijsten in te sturen, ook al om te voorkomen dat bij hen aangesloten wedstrijdboksers niet langer mogen uitkomen in wedstrijden. Verder dienen alle wedstrijdboksers en trainers voor 2013 hun licentiefee te hebben betaald.

Ik hoop dat alles duidelijk is en reken op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Chris Moerkerken
afgevaardigd bestuurder