Laatste oproep: jaarkeuring op 17 januari

 

Beste Boksers/trainers,

Het schiet nog niet echt op met de aanmeldingen voor de jaarkeuringen via het volgende mailadres bokskeuringen@hotmail.com. De commissie WenE heeft de voorzitters van districten daarom verzocht via een memo een laatste oproep naar alle verenigingen te sturen. Dit jaar is gekozen voor een centrale planning van de jaarkeuringen om het een en ander orderlijk en gecoördineerd te laten verlopen. Maar dan moet de belangstelling van de trainers en boksers groter worden.
Op zaterdag 17 januari zal er in ieder district een jaarkeuring plaatsvinden op de locaties zoals aangegeven in de planning. Zorg ervoor dat je die dag om 10.00 uur aanwezig bent op de door jou opgegeven locatie met je geldige startboekje zodat de jaarkeuring kan worden bijgeschreven.
Heb je geen geldige startboekje bij je dan kan je niet gekeurd worden, de keuring moet namelijk direct ingeschreven worden.
Kosten voor de jaarkeuring zijn dit jaar bepaald op € 12,50, contant te voldoen aan de keurende arts. Heren trainers willen jullie zo goed zijn aan te geven met hoeveel boksers je komt en naar welke locatie zodat de Medcom het aantal keuringsartsen hierop kan afstemmen om zo een vlotte doorstroming te kunnen garanderen en teleurstellingen te voorkomen. Zonder aanmelding vooraf kan het gebeuren dat je niet gekeurd kan worden door drukte en tijd gebrek.
Mochten er buiten de genoemde datum een jaarkeuring nodig zijn dan graag rechtstreeks contact opnemen met de MEDcom voor een afspraak bij jou in de buurt via edvwijk@ziggo.nl
Met vriendelijke groet.
Alex van Klooster
Voorzitter W&E

District Oost:

ABCC Apeldoorn
Paul Krugerstraat 7
7311 AN Apeldoorn

De Voltreffer
Rond het Fort 34
3439 MB Nieuwegein

District Noord Holland:

Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333 HA Almere

Sportcentrum KOPS
Weesperzijde 115
1091 EN Amsterdam

District Zuid:

Aleco
Sportpark Vierhoeven
Nispenseweg 3
4707 RA Roosendaal

SCM Maastricht
Gentiaanstraat, Mariaberg te Maastricht
Gymzaal tegenover de achterkant van de kerk.

District Zuid Holland:

Crooswijk
Pootstraat 41-A, 3034 BB Rotterdam

Teus de Kruijf
Gouwekade 15-A, 2407 BA Alphen aan den Rijn