Kickboxkampioen Sutherland maakt overstap naar het boksen

Erg dankbaar dat ik deze kans krijg

De tiener uit Aberdeen behaalde kickboxtitels op Brits, Europees en wereldniveau en zal nu zijn volledige aandacht richten op boksen in de Skyaxe Gym in Dundee onder leiding van Paul Kean Sr. Sutherland zei: “Ik ben absoluut blij dat ik nu heb getekend als professionele bokser bij MTK Global in Schotland. “Ik ben erg dankbaar dat ik deze kans krijg en heel erg blij ben met de grote dingen die komen. “Enorme dank aan Sam Kynoch en mijn team voor het behalen van deze deal.”

Ik kijk uit naar een spannende reis met Dean

MTK Global’s Sam Kynoch zei: “Dean is een goede linkshandige bokser en een uitstekend talent. Ik heb hem zien sparren en strijden en gezien dat hij ver zal gaan. “Hij is een jonge man met veel drive en hij wil het succes najagen dat hij genoot in het kickboxen en deze door wil zetten in het boksen. “Ik kijk uit naar een spannende reis met Dean.” Het is nog onbekend wanneer Sutherland’s debuut-bokswedstrijd zal zijn en tegen wie