JUBILEUMGALA IN RIJSWIJK

Op zaterdag 08-02-2014 presenteert b.v Nicolaas een jubileumgala aan de Lboucherelaan 5 in Rijswijk. Begin wedstrijden 19.00 uur. Het wegen en keuren is vanaf 17.00 uur. Een Ierse selectie reist af naar Rijswijk. Op dit moment kan gemeld qeworden dat al elf A-klasse partijen zijn samengesteld. De Rijswijkse bokser Tony Jas neemt het op tegen de Iers kampioen Niall Carrol , Nabil Tyson Haryouli zal boksen tegen Patrick Maughan. De absolute topper van de avond zal komen van Mehmet Demir tegen de tweevoudig junioren en jeugd kampioen van Europa John Joyce.
Angus Smaloer krijgt zijn revanche tegen Sammy Wagensveld. Zij boksten twee weken geleden in een zeer intressante junioren A partij waar Sammy met 2-1 de winst naar zich toetrok. Aiito Koster uit Eindhoven bokst tegen de geroutineerde Ierse jeugbokser Shane O Niell. Aiito is de coming man in de 64 kg jeugd klasse en liet op het laatste gala zien uit het juiste hout gesneden te zijn door nipt op punten te verliezen van de drievoudig kampioen van Duitsland. Justin Kremer meervoudig winnaar van stijlprijzen op internationale podia zal het opnemen tegen de sterke Ier Adam Hill. Hij bokste in december een fantastische dubbel op Ierse Bodem. En wist twee maal te winnen. De Ieren hebben wat recht te zetten met hem dus; Justin zal op scherp staan.
Bobbi Been de ongeslagen stylist uit de stal van Ton Dunk neemt het op tegen Shannon Edge een sterke Ierse elite bokser die gaat proberen de ongeslagen status van Bobbi te breken. Te zien aan de vorm van Bobbi is zeker dat zij hier niet aan mee gaat werken. Abbigail Deekman international bokser uit ook de stal van Ton Dunk en trainend op het nationaal sportcentrum Papendal onder Nigel Davies bokst tegen Dervella Duffie. Abbigail staat bekend om haar attractieve styl van boksen, dit belooft weer een spectaculaire partij te worden daar de Ierse tegenstander een knokker is. Rex Meyer de technicus in de 57 kg klasse is gebrand op een overwinning daar Rex twee weken geleden tegen Duitsland zijn dag niet had. hiJ heeft in december laten zien zeer goed tegen het Ierse geweld bestand te zijn door toen ook twee maal te winnen in het hol van de leeuw. Onder voorbehoud zal Quincy Huussen van de Voltreffer het opnemen tegen de geroutineerde Ier David Roche. Quincy staat bekend om zijn bekende Zwezerijnen style wat veel bokskenners pleziert. Verder zal nog een aantal A-klasse boksers gematcht worden tegen Ieren waaronder Brandon Mullenberg en de dames Michaela Helmazova en Gina Hofmann. Voor het complete programma zie lees meer. .
Rene Prins en Vincent Stikolorum b.v Nicolaas