Jeugddag in Eindhoven van uitstekend niveau

Een totaal van dertien partijen konden er gematched worden tijdens de Jeugddag in Eindhoven bij Sportcentrum Sportvision. De partijen van de scholieren, cadetten en junioren waren wederom van een uitmuntend niveau!
Voor de pauze een aantal toppartijen waaronder Sies Menten (Verhaegen Sports-Boxing) tegen Dorus Stokman (Boksschool Teus de Kruyf). Sies en Dorus ontliepen elkaar niet veel, de Limburger is echter net iets sneller op zijn voeten en met zijn acties en wint de partij.
Een andere uitblinker is Levi Kroll (Teus de Kruijf). Staz Broekhoven (BV Assen) bokst dapper, maar de rechtsvoorstaande Kroll maakt met zijn gedoseerde en bewegelijk aanvallen een uitstekende indruk en wint daarmee de partij met 3-0.
Na de pauze staat er een echte kraker op het programma tussen de twee routiniers in het scholierenboksen: Sven Cuppen (The Golden Gloves Eindhoven) en Nicky Wemer (Teus de Kruyf). De twee jongelingen kennen elkaar door en door van de sparringen, demonstraties en jeugddagen en zetten de beste partij van de dag neer. De meer aanvallende Wemer heeft moeite met de mooie bewegelijke acties van Cuppen. De winst gaat met 3-0 naar de Eindhovense bokser Sven Cuppen-timmers.
Daaropvolgend een andere toppartij tussen de talentvolle Drani Daku (Anda Boxing Club) en Roy Haenen (SC Maastricht). Daku bokst snel en explosief en kan daarmee zijn dappere tegenstander uit Maastricht van winst weerhouden. Winst op punten met 3-0 voor Daku.
De stijlprijzen voor beste technische boksers van de dag zijn voor Sven Cuppen (The Golden Gloves) en Levi Kroll (Teus de Kruyf).

14590418_10211225207365050_610307820086669652_n