Mis niet het gratis seminar over Sport, Health of Marketing in Breda!

Seminar ‘Be Engaged’ 3 juni 2015 in Breda. Tijden: 15:30 – 19:30

Speel mee, praat mee of schuif aan bij professionals op het gebied van sport en marketing. Op woensdag 3 juni van 15:30 – 19:30 uur organiseren de studenten van Avans Deeltijd CE-Sportmarketing voor het vak Sport en Evenementen een inspirerend evenement in Breda met als thema ‘be engaged!’.  In twee uur tijd nemen we je mee in twee onderwerpen aan de hand van stellingen die jij samen met de andere deelnemers aandragen. Als deelnemer zit je zelf de discussie van je eigen stelling voor.

De twee onderwerpen zijn:

  1. De journey van traditionele sponsoring naar ‘fan engagement’
  2. Het gebruik van sport en health bij de positionering en marketingstrategie van een organisatie. Wat zijn de voor- en nadelen en voor welke sport(en), sporter(s) en/of sportevenement(en) kies je?

De Professionals

Wim KieftNederlands voormalig profvoetballer die 43 keer uitkwam voor het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij elf doelpunten maakte. Hij werd met Oranje Europees kampioen in 1988. In clubverband speelde Kieft voor AFC Ajax, Pisa, Torino, PSV Eindhoven en Bordeaux. Met PSV won hij onder meer de Europacup I in 1988. Tegenwoordig is Wim Kieft ook bekend van zijn biografie die is geschreven door Michel van Egmond. Dit boek is tevens uitgeroepen tot beste sportboek van 2014.
Tom FadrhoncTom Fadrhonc is afgestudeerd en gepromoveerd aan de business universiteit van Nyenrode met als specialisatie International Finance en International Marketing. De afgelopen 14 jaar is Tom Fadrhonc werkzaam geweest voor één van de meest toonaangevende sportmerken ter wereld, Nike. Tom Fadrhonc is in zowel Amerika als in Europa actief geweest voor Nike, in deze gebieden is hij verantwoordelijk geweest voor het samenvoegen van de organisatie per land, en het herstructureren en verplaatsen van divisies. Daarnaast is hij voor Nike ook nog projectmanager voor het EK 2000 in Nederland en België.
Justin GoetzeeJustin Goetzee is in de voetbalwereld een zeer bekend marketeer. Naast zijn huidige algemeen directeurschap bij NAC Breda is Justin Goetzee ook commercieel directeur geweest bij ADO den Haag en directeur algemene zaken bij RKC Waalwijk. Hiervoor is Justin Goetzee ook nog accountmanager zakelijke relaties geweest bij PSV Eindhoven. Naast zijn huidige werkzaamheden is Justin Goetzee ook nog bestuurslid Betrokken Ondernemers, Samen voor Breda en zet hij zich door middel van het sterrenfonds ook nog enorm in voor het goede doel.

 

Het programma

  • 15.30 – 16.0015.30 – 16.00 uur: ontvangst met koffie / thee
  • 16.00 – 17.15 uur: start thema: de journey van traditionele sponsoring naar ‘fan engagement’
  • 17.15 – 18.30 uur: start thema: het gebruik van sport en health bij de positionering en marketingstrategie van een organisatie
  • 18.30 – 19.3018.30 – 19.30 uur: Engagement corner, Mijn topvoeding en borrel
  • 19.30 uur: einde

Na afloop van de tafelgesprekken krijg je de kans om na te praten met de professionals in het Grand Café en zijn er in de “engagement corner” diverse activiteiten zoals een stoelmassage, voedingsadvies, een health check, book signing met Wim Kieft en nog veel meer!

‘Mijn topvoeding’ verzorgt een heerlijke verse en gezonde maaltijd. Deze maaltijden zijn verkrijgbaar voor een kleine eigen bijdrage (in contanten). Mijn topvoeding is specialist in het verzorgen van een mix van verse en gezonde producten op maat voor sporters.

Engagement corner

De thema’s worden behandeld door middel van stellingen, je krijgt de kans om met deze professionals jouw eigen stelling te bespreken. Wil je een eigen stelling inbrengen? Geef dit aan bij je aanmelding.

Inschrijfformulier gratis seminar ‘Be Engaged’

Organisatienaam

 

Aanhef *

Dhr.Mevr.

 

Voornaam *

tussenvoegsel

Achternaam *

e-mailadres *

telefoonnummer *

Stelling *

Stelling 1: ‘Fan Engagement’Stelling 2: ‘Sport en Health Other:

 

 Breda, 088 525 7500088 525 7500 Hogeschoollaan 1 , 4818 CR, Routebeschrijving