Internationaal gala van team Nicolaas op zondag 6 juli a.s.

Maxine Koelemeij komt ook in Rijswijk in actie

Zondag 6 juli is het weer zover, aanvang 13 uur aan de Laboucherelaan 5 in Rijswijk. De actieve Rene Prins en Vincent Stikkelorum van Team Nicolaas presenteren een mooi gevarieerd programma met topboksers uit Zweden-Belgie-Frankrijk en Nederland als zesde en laatste organisatie voor de zomervakantie.

Uit de juniorenselectie bokst Tony Jas tegen de Frans kampioen Benaiche Amed in de 56 kg klasse en Brandon Mullenberg tegen Chris Osakur Onail, Frans kampioen in -60 kg klasse. Voor Tony en Brandon zijn dit extra belangrijke partijen omdat zij in september deelnemen aan het EK junioren in Rusland. Maxine Koelemeij komt uit de Papendal-selectie uit tegen de Zweeds kampioene 75 kg Anne Laurrel.

Ahmed Calik zal boksen tegen de Belgische topper Sutan Abrekov. Rick Jugwels met zijn attractieve stijl neemt het op tegen Axel Boel en Felix Jordan stapt in de ring tegen Thatsvashili Mogamed, Artjom Kasparian tegen Dimaeyev Babgen en Dary Duarte tegen Nazayev Ramzan. Al deze tegenstanders komen uit België.

Fawad Seddigi maakt zijn internationale debuut tegen Alichan Suleimanov uit Belgie en uiteraard ontbreekt Johny Manvis uit Purmerend, als een van de publiekslievelingen van de laatste organisaties, niet op het appel. Hij treft de Belg David Estaban. Als laatste deelnemer komt in actie Johan Visscher, de kampioen van Nederland in het zwaargewicht.

Dit gala belooft al met al weer een mooi evenement te worden dat de echte boksliefhebber niet mag missen!