Uitnodiging Inspiratiedag NOC*NSF op 16 september

BeInspired & BeActive!
Woensdag 16 september a.s. organiseert NOC*NSF in de Jaarbeurs in Utrecht de inspiratiedag Sportpromotie: BeInspired & #BeActive!  Benieuwd naar de inhoud van deze dag?  Bekijk dan dit filmpje:BeInspired door en #BeActive met o.a. Lars Sørensen (dagvoorzitter), Marcel Beerthuizen en Gijsbregt Brouwer (sportmarketeers). Zij inspireren je hoe je sport op een succesvolle en eigentijdse manier kunt promoten en hoe je het sportjaar 2016 kunt benutten om Nederlanders in beweging te krijgen. Ook staat de bekendmaking van de hostcity van de Nationale Sportweek 2016 op het programma. Niemand minder dan Clarence Seedorf, ambassadeur van de Europese week van de sport, ondersteunt deze inspiratiedag. Klikhier voor het programma.Schrijf je nu in! Blok 16 september 2015 in je agenda en meld je hieraan! Begin september ontvang je de bevestiging en het definitieve programma. Fonds Gehandicaptensport is als maatschappelijk partner van NOC*NSF gekoppeld aan deze dag. Daarom doen wij tijdens de inspiratiedag een oproep om een donatie te doen aan dit goede doel! Deelname aan deze dag is verder kosteloos. Klik hier voor meer informatie over de inspiratiedag.

Wij beloven je een dag met inspiratie, workshops, veel interactie, verrassingen, prikkels, aansprekende gasten, netwerken en discussies. Jij wordt een #BeActive co-creator van deze inspiratiedag. Tot 16 september!

Met vriendelijke groet, Nationale Sport Week   Als je je al hebt aangemeld kun je deze reminder als niet verzonden beschouwen.