Laatste programma’s voor het NK boksen

De kogel is door de kerk. Ondanks het verplaatsen van het NK van het najaar naar het voorjaar hebben we een kwalitatief en kwantitatief mooi programma kunnen samenstellen voor het NK toernooi 2017 op zaterdag 13 mei (bij Van ‘t Hof) en zaterdag 20 mei en zondag 21 mei bij het Topsport Rotterdam. Onze dank gaat uit naar alle boksers, trainers en bokscentra voor de inschrijving.
Afmeldingen worden alleen straffeloos geaccepteerd als er een geldige medische verklaring is van een arts of een plausibele reden die gewogen zal worden door de WCO.
Voor Nouchka, Roy en Stanley is de organisatie druk opzoek om een passende tegenstander te vinden in onze buurlanden. Ook zij hebben het recht om voor de Nederlandse titel te boksen. We zien onze toppers al zo weinig optreden in eigen land.
We gaan op zondag 14 mei van start met de voorrondes bij Van’t Hof te Rotterdam om het weekend erop door te gaan met de halve finales en finales.
Let goed op de aanvangstijden van de weging en keuring, die zullen we strikt hanteren omdat er op zaterdag 20 mei ook de ALV 2017 gehouden zal worden zoals bekend.
Zorg dat je in grote getallen aanwezig bent om onze boksers te supporten, ze verdienen het!!
We hopen op een memorabel NK met terechte winnaars.
Wij zullen er alles aan doen in ieder geval om er een geslaagd evenement van te maken.

Downloaden (DOCX, Onbekend)


Downloaden (DOCX, Onbekend)

Downloaden (DOCX, Onbekend)