Het levensverhaal van de Filipijnse boksheld Manny Pacquiao

Vanaf 29 april op DVD en Blu-ray

2 mei a.s. staat Manny in de ring tegen Floyd Mayweather in het MGM Grand in Las Vegas!

“It’s God’s will that I fight”

 

De documentaire MANNY vertelt het verhaal van een tiener die vocht om zijn familie te onderhouden en uitgroeide tot een congreslid die vecht voor de levens van velen. Volg de vele triomfen en beproevingen van de Filipijnse boks grootheid Emmanuel ‘Manny’ D.Pacquiao, die maar liefst 57 van zijn 64 wedstrijden won.

Emmanuel Pacquiao werd in 1978 in de Filipijnen geboren en is vanaf zijn 16e professioneel bokser. Daarnaast is Manny als politicus onderdeel van het huis van afgevaardigden in de Filipijnen zodat hij kan vechten voor een beter bestaan voor zijn volk.

De makers: MANNY is geregisseerd door Ryan Moore en Academy Award-winnaar Leon Gast (When We Were Kings). In de film zien we bekende gezichten zoals Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!), Jeremy Piven (Mr. Selfridge, Entourage) en Mark Wahlberg (The Departed, The Gambler).

Het levensverhaal van de Filipino Manny Pacquiao wordt verteld door Liam Neeson.

Bokswedstrijd 2 mei a.s. in Amerika (MGM Grand Las Vegas) De bokswedstrijd tussen de 36-jarige Filipino Manny ‘Pac Man’ Pacquiao en de 37-jarige Amerikaanse Floyd ‘Money’ Mayweather staat gepland voor 2 mei a.s. in de MGM Grand Garden in Las Vegas. De twee wereldkampioenen hebben nog nooit eerder tegen elkaar gevochten. De onderhandelingen van het gevecht waar menig Amerikaan al lange tijd naar uitkijkt startten al in 2009. Bronnen beweren dat de kosten van het gevecht 200 miljoen dollar bedragen. Op 2 mei a.s. is het dan eindelijk zover! Dan vecht de 8-divisie wereldkampioen Manny tegen de onverslagen 5-divisie wereldkampioen Floyd Mayweather.

Het belooft de meest legendarische wedstrijd van de eeuw te worden. Na de bevestiging van het gevecht was het MGM Hotel binnen 20 minuten volgeboekt.

Zie voor meer informatie over Manny Acquino ook:

http://mannypacquiaomovie.com/ en https://www.facebook.com/MannyPacquiaoMovie

Registreer je op www.tinsel.tv, de mediasite van Universal Pictures Benelux. Hier vind je tekst en beeld van alle DVD en Blu-ray releases van Universal Pictures. Je krijgt regelmatig bericht als er nieuw materiaal online staat.

Beeldmateriaal van Manny is hier te downloaden: http://we.tl/pXuJKPEpY6

Voor recensie-exemplaren en lezersacties neem je contact op met:

Triple P Entertainment, Killian Jager en Pauline Verhoeven, Tel: 035 – 68 82 106 E-mail: Killian@triplepentertainment.nl / Pauline@triplepentertainment.nl