Heerlijk boksfeest tegen team Amerika

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en binnenWat een heerlijk boksfeest zondag 18 november  in de  Rotterdamse Cruise Terminal waar het Nederlandse team prachtig strijd leverde tegen Team USA en nipt met 4-3 verloor. Met mooie overwinningen van Peter Mullenberg, koning Max van der Pas en een uitmuntende prestatie van local hero de ‘Tank’ Artjom Kasparian. Ook werd er  genoten van de partijen van Enrico La Cruz, Rick de Nooijer, Stanley Koemans en Sammy Wagensveld.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en mensen op toneelDe wedstrijd was het samenwerkingsresultaat van Nederlandse Boksbond georganiseerd met Rotterdam Topsport, Sportsupport en de Gladiatoren aan de Maas.  Een dag eerder werd een business boksgala gehouden De opbrengst van ruim 100.000 euro ging naar de Foundation van Sander de Kramer in Sierra Leone en Rotterdam Boxing werd met een donatie van 10.000 euro niet vergeten.

Tevens werd de eindejaarsreceptie van de Nederlandse Boksbond gehouden. Een nieuwe traditie om allerlei personen, die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het boksen, in het zonnetje te zetten. Artjom Kasparian werd uitgeroepen tot bokser van het jaar, Nouchka Fontijn uiteraard tot vrouwelijke bokser van het jaar, Josefien Betist en Cas van Peer kregen de plaquette voor talenten van het jaar en tot trainers van het jaar werden benoemd Yvonne van der Ley en Patrick Driessen.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen